Δραστηριότητες

Noesis’ explora 2018 για παιδιά από Δ’ έως ΣΤ’ Δημοτικού – Περίοδος: 25/06 – 29/06

120,00

Το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για μαθητές που τελείωσαν Δ΄- Στ΄Δημοτικού στο ΝΟΗΣΙΣ εστιάζει στην τεχνολογία, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κατασκευές και διάφορες δοκιμασίες. Μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες εκφράζεται η δημιουργικότητα των παιδιών, ενώ παράλληλα ενισχύονται η συνεργασία και η ομαδικότητα.
Ανακύκλωση, ενέργεια, ρομποτική είναι μερικές από τις θεματικές του περιεχομένου του προγράμματος .
Οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, τα ομαδικά παιχνίδια, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, πρωινό snack, ελαφρύ γεύμα (σάντουιτς) και ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ.

Εξαντλημένο

Noesis’ explora 2016

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

2. Καταβάλλετε το ποσό συμμετοχής χρησιμοποιόντας τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική/πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και την πληρωμή απευθείας στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για τη δραστηριότητα που επιθυμείτε. Πληρωμή στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ και δέσμευση της θέσης, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, γίνεται κατά τις ώρες λειτουργίας του ταμείου (Τρίτη έως Παρασκευή 9:00 – 15:00, Σάββατο 13:30 – 20:00, Κυριακή 11:30 – 18:00).
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξασφαλίζετε την οριστική συμμετοχή μόνο όταν έχετε καταβάλλει το ποσό συμμετοχής και λάβει το επιβεβαιωτικό email

Κωδικός προϊόντος: EXPL2-18 25/06 – 29/06 Κατηγορία: