Δραστηριότητες

Νέοι Μηχανικοί A’ – Β’ Δημοτικού

60,00

Τα παιδιά αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, κατασκευάζοντας απλά μοντέλα, μαθαίνουν πειραματικά τη χρησιμότητα των μηχανισμών που συναντούν στο περιβάλλον τους καθημερινά.

  • Ηλικία: Α΄- Β΄ Δημοτικού
  • Ημερομηνίες εργαστηρίων: Κυριακή 31/03, 07/04, 14/04, 05/05
  • Ωράριο εργαστηρίων: 12.30 – 14.00

7 σε απόθεμα



  • (1) Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση των στοιχείων για να προχωρήσετε στη διαδικασία πληρωμής πατήστε το κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

    (2) Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση και για πλέον του ενός παιδιού, μετά τη διαδικασία (1) και εφόσον το σύστημα σας έχει μεταφέρει το καλάθι, πατήστε το ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που θα βρείτε πάνω στο menu, επιλέξτε την επιθυμητή δραστηριότητα και εν συνεχεία επαναλάβετε την καταχώρηση με τα στοιχεία του πρόσθετου παιδιού.

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

2. Καταβάλλετε το ποσό συμμετοχής χρησιμοποιόντας τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική/πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και την πληρωμή απευθείας στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για τη δραστηριότητα που επιθυμείτε. Πληρωμή στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ και δέσμευση της θέσης, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, γίνεται κατά τις ώρες λειτουργίας του ταμείου (Τρίτη έως Παρασκευή 9:00 – 15:00, Σάββατο 13:30 – 20:00, Κυριακή 11:30 – 18:00).
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξασφαλίζετε την οριστική συμμετοχή μόνο όταν έχετε καταβάλλει το ποσό συμμετοχής και λάβει το επιβεβαιωτικό email

Κωδικός προϊόντος: NEWE-MAR19 Κατηγορία: